Comparteix el teu vehicle

Projecte Compartir Cotxe
http://compartircotxe.orga.cat

Què és?

Compartir cotxe és un projecte de Santa Coloma en transició que pretén oferir un servei per millorar el transport des de i cap a Santa Coloma, augmentant les opcions de viatge, disminuint el nombre d'automòbils que s'utilitzen i la contaminació, estalviant diners i protegint el medi ambient.

En què consisteix?

El sistema consisteix en una xarxa que permet que dues o més persones comparteixin el cotxe i viatgin juntes. Es recomana que la persona que acompanya el propietari del vehicle comparteixi les despeses del viatge, però aquest aspecte queda sempre a criteri personal dels implicats.

Com ho he de fer?

Si viatges amb el teu cotxe i vols anar acompanyat i/o compartir despeses:
  1. Registra't a la web, enviant un correu electrònic a santacolomaentransicio@gmail.com amb el teu nom i cognoms i adreça de correu electrònic.
  2. Rebràs un correu electrònic confirmant que ja estàs donat d'alta a la web, i ja pots entrar i utilitzar-la identificant-te amb el teu correu electrònic i la contrasenya que t'haurem enviat. A l'apartat Preferències pots modificar les teves dades de contacte, la forma com vols que se't notifiquin els avisos i la contrasenya.
  3. A l'apartat Afegeix pots entrar els desplaçaments que fas: on vas, a quina hora i quantes places lliures tens al cotxe.
  4. Automàticament seran publicats a la web junt amb la forma de contactar amb tu. Per estar al corrent dels nous viatges pots seguir @entransicio al twitter.
  5. Posa't d'acord amb els possibles usuaris.
Si no tens cotxe i vols viatjar amb algú que comparteix cotxe:
  1. Registra't a la web, enviant un correu electrònic a santacolomaentransicio@gmail.com amb el teu nom i cognoms i adreça de correu electrònic.
  2. Rebràs un correu electrònic confirmant que ja estàs donat d'alta a la web, i ja pots entrar i utilitzar-la identificant-te amb el teu correu electrònic i la contrasenya que t'haurem enviat. A l'apartat Preferències pots modificar les teves dades de contacte, la forma com vos que se't notifiquin els avisos i la contrasenya.
  3. Consulta les opcions de viatge que hi ha. Per estar al corrent dels nous viatges pots seguir @entransicio al twitter.
  4. Posa't en contacte amb la persona que ofereix compartir el cotxe.

Qüestions de seguretat i responsabilitat

Quins beneficis té utilitzar aquest sistema?

Contacte

Si tens qualsevol dubte posa't en contacte amb nosaltres al correu electrònic santacolomaentransicio@gmail.com.
Comparteix el teu vehicle